De Verlichtingsrail 200 cm wit (max. 40kg/m1) is een railsysteem welke extra sterk is uitgevoerd om een last tot maar liefst 40 kilo per strekkende meter te dragen. De afwerking van de verlichtingsrail is een poedercoat RAL 9010 die niet verkleurd. De rail is bijzonder eenvoudig te monteren.

Door gebruikte maken van een koppelstuk recht kunt u de rail óók doorverbinden, u plaatst op het einde van de rail een koppelstuk recht en/of hoekverbinders en verbindt deze door naar de nieuwe rail. Voor de afwerking in de hoeken zit er een bijzonder fraai afgewerkte hoekverbinder in het assortiment.

Deze betreffende artikelen ziet u hier onder de link Verlichtinsrail vermeld.

De verlichtinsrail wordt u per lengte van 2 meter per stuk ingeseald aangeleverd, hierdoor kunnen wij u garanderen dat de rail onbeschadigd bij u thuis wordt afgeleverd.

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 69,00 € 58,65
Aantal: Bestellen
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Lijstenmakerij Ophangsystemen voor schilderijen
Lijstenmakerij - Schilderij ophangsystemen

info [at] art3000_nl@planet.nl - Powered by AHB - klantenservice 010-4760630 - © ophang-systeem.com - ophang-systeem.com is onderdeel van het netwerk van AHB / art3000

Andere sites van AHB: ophangsystemen eu - online lijstenmakerij - fotolijsten wissellijsten - tekoop.org - fotowandsysteem