De staalkabel met Twister is een nieuw en doordacht ophangkoord met als speerpunten; sterk, makkelijk en met name veilig en betrouwbaar. U steekt de Twister simpel op de gewenste plaats in de rail en draait deze een kwartslag (zie de foto`s bij de productomschrijving). Wat u hiermee tot stand brengt is een ongekend sterke verbinding tussen rail en koord. 

De staalkabel is uiteraard van roestvrij materiaal en geschikt voor een meer industriële uitstraling welke een fantastische nuance brengt in de hedendaagse moderne interieuren. Dit is specifiek te gebruiken voor zwaardere werken. De lengte van dit koord is twee meter met een dikte van 1,8 milimeter.

Belastbaarheid tot maximaal 20 kilogram.

Gebruik de Cliqrail XL in de kleur zilver in combinatie met deze staalkabel en u krijgt een uiterst hedendaags en moderne accent in uw interieur.

Geschikt voor alle railtypes. Ook bekend als 09.33200

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 8,57 € 6,85
Aantal: Bestellen
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Lijstenmakerij Ophangsystemen voor schilderijen
Lijstenmakerij - Schilderij ophangsystemen

info [at] art3000_nl@planet.nl - Powered by AHB - klantenservice 010-4760630 - © ophang-systeem.com - ophang-systeem.com is onderdeel van het netwerk van AHB / art3000

Andere sites van AHB: ophangsystemen eu - online lijstenmakerij - fotolijsten wissellijsten - tekoop.org - fotowandsysteem